Home
Plugging & Promotie
Management van
Contact
All 4You Events
Plugging & Promotie - Management
Wie zijn wij
Teksten
Events
Events verzorgen
Hoe werken wij
Stijlvolle Events
Events verzorgen

 

Met vele jaren ervaring is All 4You Events een betrouwbare en bekende partner in de wereld van het Entertainment. Wij beschikken over een groot muzikaal netwerk en heeft een nauw en goed contact met de meest toonaangevende impresariaten zodat we voor elk event een op maat gemaakt programma kunnen samenstellen. Voor elk Event wordt er gezocht naar de juiste invulling van uw programma zodat het door u beoogde doel zo perfect mogelijk wordt bereikt.

 

Ons aanbod bestaat uit Nationaal bekende artiesten, bands, acts, de beste coverbands, zangers, zangeressen, zanggroepen, Dj's, drive in shows en entertainers. Door onze jarenlange ervaring en expertise en het blijven volgen van de huidige trends kunnen wij zorgen voor een concept dat staat als een huis.

 

Speciaal hebben wij voor komende koningsdag en zomermaanden onze “ Made in Holland Artiesten On-Tour Show”  dit is een ruim 4 uur durende Show met 5 artiesten, DJ, Licht en geluid 

 

In goed overleg met de klant kunnen wij zorg dragen voor een totaalconcept. Hierbij kunt u denken aan het leveren van: podia, tenten en inrichting, facilitaire voorzieningen zoals o.a. aggregaten, stroomvoorziening, toiletvoorzieningen, lichtvoorziening, professionele licht- geluid- apparatuur, catering en beveiliging.

 

 

All 4You Events informeert u graag over de mogelijkheden voor het invullen van de programma's

HomePlugging & PromotieManagement vanContact
Plataan 10 - 7742RV - Coevorden - 06-43259755 - KvK 57205132 -